Dellinger Samurai Boning csontozókés 15 cm
Kód: SXLK-HP6Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Dellinger Samurai Boning Damascus konyhakés.
Dellinger német szamuráj csontozó kés 15 cm-es pengével, a húsok könnyű megmunkálásához. A kés a húscsontozást kedvenc tevékenységeddé változtatja, mert nem kell az egész délelőttöt a konyhában töltened és mindig kiváló munkát fogsz végezni. A jellegzetesen ívelt pengéjű kés a legkisebb probléma nélkül megbirkózik az inak és zsíros részek vágásával, ugyanakkor megkönnyíti az ízületek és a csontok körüli tisztítást. A penge a legmagasabb élességgel tűnik ki és olyan hatékonyan tisztítja a húst, hogy egy darabka sem marad a csontokon. Élvezze a főzést és kóstolja meg az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.
A használt vágómag VG-10 rozsdamentes acélból készült, amely nagyon jól védett a korrózió ellen. Maga az acél Japánból származik és jellemző tulajdonságai közé tartozik az extrém élesség és egyben keménység 60-62 HRC értékekkel. Az acélmag éppen azért tartja meg kiváló minőségét, mert 66 réteg két rozsdamentes acél közé van beillesztve, amelyek kivételes ellenállást és szívósságot biztosítanak. Biztosan szeretni fogja ennek a konyhai késnek a tökéletesen kiegyensúlyozott és kúpos pengéjét, mert minimálisra csökkenti a vágás közbeni súrlódást és megakadályozza, hogy a vágandó étel hozzáragadjon a pengéhez.
A kés nyele G-ből készült. -10 anyagú, kis mozaik emblémával díszítve. Az ergonomikus formának köszönhetően a kést mindig rendkívül kényelmes lesz tartani. A sajátos forma egy ázsiai típusú késre emlékeztethet. A háromszoros szegecselés tökéletes szilárdságot, stabilitást és a damaszkuszi penge és a nyél hibátlan összekapcsolását biztosítja a szerszámnak.
A Dellinger kések kiváló minőségű természetes anyagokból készülnek. A damaszkuszi acél felhasználásával minden kés különleges és utánozhatatlan darabká válik. Emiatt minden termék eltérő lehet, ami minden darabnak bizonyos mértékű eredetiséget ad. A késeket részletes feldolgozásban és azonos minőségben szállítjuk.
Méretek: teljes hossza 26 cm és tömege 120 g.
Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges törődést érdemel. Soha ne mossa a damaszkuszi acél késeket mosogatógépben. Használat után alaposan öblítse le a szerszámot, szárítsa meg és időnként ne felejtse el olajjal bekenni. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlítását vagy ütését.
Kés élezése: azt javasoljuk, hogy a VG10 japán damaszkuszi acél kés élezéséhez használjon gyémánt- vagy vízköszörűket. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem professzionális köszörülés által okozott károk visszafordíthatatlanok.
Dellinger kések
A Dellinger Cutlery olyan személyekből alakult, akiknek közös szenvedélyük és szeretetük a kések iránt. A márka fő értékei a funkcionalitás és az egyes termékek egyedisége. Kínálatukban kreatív és érdekes dizájnnal rendelkező darabokat találsz.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Hentes kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Csontozó kés |
Acél fajtája: | Damaszk acél |
Penge anyaga: | VG-10 |
Markolat anyaga: | G10 |
Teljes hossz: | 26 cm |
Penge hossza: | 15 cm |
Markolat hossza: | 10 cm |
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Penge vastagsága: | 2 mm |
Súly: | 120 g |
Penge keménysége: | 60 - 62 HRC |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!