Hentes kések

összesen 6 termék
Dellinger Rosewood Boning Damascus csontozókés 16 cm
28 700 Ft

A rendkívül éles Dellinger Rosewood Boning Damascus kés elsősorban a csontozáshoz és a hús gyors megmunkálásához szolgál. A japán stílusú szűkített penge damaszkuszi acélból...

XZ-B27RW6B
Dellinger Buffalo Olive Octagon Honesuki 15 cm
Újdonság
30 800 Ft

Japán típusú Honesuki csontozókés damaszkuszi acélból, VG-10 acélmaggal. Pengehossz 15 cm, teljes hossza 28,5 cm. Olajfából készült markolat.

XZ-PM80-DY
Dellinger Carbon Fragment Boning csontozókés 15,5 cm
30 400 Ft

A rendkívül éles Dellinger Carbon Fragment Boning kés elsősorban a csontozáshoz és a hús gyors megmunkálásához szolgál. A damaszkuszi acélból készült kúpos penge 15,5 cm hosszú...

K-H140B
KAI Shun Classic csontozókés 15 cm
74 800 Ft

Konyhakés KAI Shun Classic csontozókés damaszkuszi acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 15 cm.

DM-0710
KAI Shun Classic Gokujo csontozókés 16,5 cm
79 100 Ft

KAI Shun Classic Gokujo konyhakés kicsontozáshoz és filézéshez. A kés damaszkuszi acélból készült, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 16,5 cm.

DM-0743
Samura Damascus konyhakés Csontozó
40 100 Ft

Exkluzív konyhai kés 16,5 cm hosszú pengével, japán damaszk acélból, 61 HRC keménységgel. A G10 kompozit markolat erős, tartós és kellemes tapintású. A kés hús feldolgozására és...

SD-0063

Professzionális henteskések, amelyet a vágóhidakon vagy disznótrok alkalmával hús feldolgozására terveztek. A minőségi henteskésnek jó minőségű, nagyon éles pengével és szilárd csúszásgátló markolattal kell rendelkeznie. Egy ilyen kés nagyban megkönnyíti a hús feldolgozását, és sokkal könnyebb megmunkálni. Ajánlatunkban Victornox, Swibo, svéd professzionális henteskék, Frosts (Mora) és még sok más megtalálható. A kés pengéjének karbantartásához tanácsos kiváló minőségű profi fenőkövet használni.