KAI Shun Classic szeletelőkés 30,5 cm

Kód: DM-0735
83 300 Ft 65 591 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.11.2024
Szállítási lehetőségek

KAI Shun Classic szeletelő konyhakés AUS-8 rozsdamentes acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 30,5 cm.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán szeletelő kés KAI Shun Classic 30,5 cm DM-0735 DM-0735

A KAI japán konyhai szeletelő kés a Shun Classic sorozatból, 30,5 cm pengehosszal, az ősi szamuráj kovácsmesterség és a technikailag fejlett gyártási eljárások kombinációja. Az eredmény egy kivételesen magas minőségű kés, amelyet kézzel készítettek és a legapróbb részletekig úgy terveztek, hogy a lehető legnagyobb élességet tartsa meg. A késeket elsősorban professzionális használatra tervezték, de minden szakácsnak meg kell tapasztalnia, hogy prémium minőségű késekkel vághat.

Nem számít, hogy nyers vagy főtt húst szeletel - a szeletelőkések hosszú és karcsú formájuknak köszönhetően bármilyen sonka, pulyka vagy sült kacsa szeletelésére alkalmasak. A hosszú penge biztosítja a szükséges élességet, az ergonomikus markolat pedig jobb irányíthatóságot biztosít minden egyes szeleteléskor. Ha hibátlan szeletekre vágyik a tányérján, a szeletelő kés a kézenfekvő választás.

Miért válassza a KAI Shun Classic Knife-ot :

✅A KAI az egyik legjobb modern japán késgyártó
✅a kés a legújabb technológia felhasználásával készül,
✅mindemellett megmaradt a szakképzett mesterek által végzett kézi munka nagy aránya,
✅AUS-8 rozsdamentes acél, hosszan megőrzi élességét és könnyen élezhető,
✅egy igazi japán kés.

AUS-8 rozsdamentes penge

A késhez viszonylag nagy kopásállóságú AUS-8 rozsdamentes acélt használtak. A kés elég sokáig megőrzi élességét, és maga az élezés nagyon egyszerű.

A markolat tartós pakka fából készült

A kellemes esztétikai kialakítást a pakka fából készült elegáns fekete markolat hangsúlyozza . A fához kiváló minőségű gyantát adnak, hogy az anyag különösen ellenálló legyen a nedvességgel szemben, ami jobb stabilitást és hosszú élettartamot biztosít.

A nyél jellegzetes gesztenyefa formája kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A beépített fém bolerónak védő funkciója van, de szeleteléskor növeli a stabilitást és az egyensúlyt is.

A kés teljes egészében Japánban készül.

A kés ápolása

Vágás a késsel: javasoljuk, hogy vágjon vágásra alkalmas fa- vagy műanyag deszkán. Soha ne használjon olyan anyagokat, mint üveg, kő vagy gránit, amelyek tartósan károsíthatják a kések érzékeny pengéjét. A kések pengéi nem alkalmasak csontok vágására, beleértve a halcsontokat és a fagyasztott ételeket is.

A kések tisztítása: Első használat előtt öblítse le a késeket forró vízben. Minden további használat után győződjön meg róla, hogy a késeket megfelelően, enyhe mosószerrel mossa el, és puha ruhával szárítsa meg. Saját biztonsága érdekében a késeket mindig a testtől távol törölje le. A kések használat utáni azonnali öblítése elengedhetetlen, különösen, ha savas ételekkel dolgozik. A japán kések nem valók a mosogatógépbe. A hosszan tartó élesség megőrzése érdekében mindig csak kézzel mosson.

Tárolás: A kések tárolásakor ügyeljen arra, hogy a penge ne érintkezzen más fémtárgyakkal. Ez kisebb sérüléseket vagy a fémek nem kívánt elszíneződését okozhatja. A legjobb megoldás a kések tárolása blokkokban vagy mágneses állványokon tároljuk. Ha a késeket konyhai fiókban tervezi tárolni, szerezzen be pengevédőket vagy tokokat.

A markolat ápolása: ügyeljen arra, hogy a fából készült markolatok ne maradjanak túl sokáig vízben. Időről időre használhat egy kis semleges növényi vagy kaméliaolajat a markolatokon, hogy a fa természetes fényt kapjon.

Élezés: idővel a késeken megjelennek az elhasználódás első jelei a csökkent élesség formájában, ezért is célszerű időről időre szakszerűen újraéleztetni őket. A tartós élesség biztosítása érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy csak hagyományos élezőköveket vagy bőrt használjon a kötözéshez. Ne fáradjon feleslegesen a csiszolókövek használatával, amelyek a japán KAI késeken a nagy keménységük miatt teljesen használhatatlanok.

Japán KAI kések és kiegészítők

„kai_logo_” A KAI Corporationt 1908-ban alapították Seki városában, ahol a 13. században kezdték gyártani az első szamurájkardokat. Az évek során Seki a kiváló minőségű kések és pengék gyártásának kiemelkedő központjává vált. A KAI világszerte ismert a japán konyhakésekről, de más kapcsolódó termékekről is, mint például evőeszközök, késállványok, vágódeszkák és élezőrendszerek. A márka ötvözi a hagyományos japán technikákat és kézművességet a kortárs innovációkkal. Az eredmény a legmagasabb fokú precizitással készült kések, amelyek a legigényesebb konyhaművészek igényeit is kielégítik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szeletelő kések
Konyhakés fajtája: Sonkakés
Késpenge hossz kategória: 25 cm felett
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 43 cm
Penge hossza: 30,5 cm
Markolat hossza: 12,5 cm
Súly: 197 g
Élezés: Lapos
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: