Változtatjuk a Kniland kinézetét, a minőség megmarad. Tudjon meg többet a változásról ezen a linken – kattintson ide .

KAI Shun Classic japán késkészlet DMS-200

Kód: DMS-200
163 800 Ft 128 976 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
22.10.2024
Szállítási lehetőségek

A damaszkuszi konyhakés készlet egy szeletelő kést és egy húsvillát tartalmaz a KAI Shun Classic kiadásból.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyedisék garanciajá
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

KAI Shun Classic DMS-200 damaszkuszi késkészlet (2 db)

A KAI Shun Classic DMS-200 konyhakéskészlet az ősi szamuráj kovácsmesterséget és a technikailag fejlett gyártási eljárásokat ötvözi. Az eredmény egy kiváló minőségű damaszkuszi késekből álló készlet, amelyet kézzel készítettek és a legapróbb részletekig megterveztek, hogy a lehető legnagyobb élességet biztosítsák . A késeket elsősorban professzionális használatra tervezték, de minden egyes szakácsnak meg kell tapasztalnia, hogy prémium minőségű késekkel vágjon.

Miért válassza a KAI Shun Classic késkészletet:

✅A KAI az egyik legjobb modern japán késgyártó
✅a kés a legújabb technológia felhasználásával készül,
✅mindemellett megmarad a szakképzett mesterek által végzett kézi munka nagy aránya,
✅magas minőségű damaszkuszi acél (32 réteg), prémium VG MAX vágómag,
✅extrém éles, valódi japán kés.

Damaszkuszi penge VG MAX

A Shun Classic sorozatúkések pengéi első látásra lenyűgöznek a jellegzetes félfényes mintázatú damaszkuszi acéllal. A hagyományos japán kések szabványa a rétegelt acél, ahol a vágómagot (hagane) puhább acélból (jigane) készült oldalak védik. Ez a kés sem kivétel.

A nagyon kemény VG MAX acélból készült hagane két 32 rétegű damaszkuszi acéllemez közé van beékelve. A vágómag kiváló vágási tulajdonságokat és nagy élességet biztosít a késnek. Az oldalakon lévő damaszkuszi acél tartósságot és elegáns megjelenést kölcsönöz a pengének. A penge kétoldalas vágással rendelkezik.

A VG-Max egy prémium kategóriás japán acél, amely a jól ismert VG-10-en alapul, de számos fejlesztést kínál. Magasabb króm-, szén- és vanádiumtartalommal van dúsítva, így nagyon kemény (61 HRC), és a már amúgy is nagyon jó minőségű VG-10-hez képest még hosszabb ideig éles marad és jobb a korrózióállósága.

Tartós pakka fából készült markolat

A csomagban található összes kés elegáns fekete , összetett pakkafából készült markolattal rendelkezik . A fához kiváló minőségű gyantát adnak, hogy az anyag különösen ellenálló legyen a nedvességgel szemben, ami jobb stabilitást és hosszú élettartamot biztosít.

A markolatok jellegzetes gesztenyefa formái kényelmes és biztos fogást biztosítanak. A beépített fém bolerónak védő funkciója van, de szeleteléskor növeli a stabilitást és az egyensúlyt is.

A teljes késkészletet egy mágneses záródású fadobozban szállítjuk .

A készlet a következőket tartalmazza:

- Szeletelőkés 20 cm hosszúságú pengével bármilyen sonka, pulyka vagy sült kacsa szeleteléséhez. Ha hibátlan szeletekre vágyik a tányérján, a szeletelő kés a kézenfekvő választás.

- Húsvilla 16,5 cm hosszúságú villával, amely mélyen a húsba hatol. Ezáltal ideális a nagyobb főtt húsdarabok tálalásához. Nagyszerű használatra talál a családi grillezéseken vagy a barátokkal való kempingezéskor.

A kések teljes egészében Japánban készülnek.

A kés ápolása

Vágás a késekkel: Javasoljuk, hogy a vágást vágásra kialakított fa vagy műanyag vágódeszkán végezze. Soha ne használjon olyan anyagokat, mint az üveg, kő vagy gránit, amelyek tartósan károsíthatják a kések finom pengéjét. A kések pengéi nem alkalmasak csontok vágására, beleértve a halcsontokat és a fagyasztott ételeket is.

A kések tisztítása: Első használat előtt öblítse le a késeket forró vízben. Minden további használat után győződjön meg róla, hogy a késeket megfelelően, enyhe mosószerrel mossa el, és puha ruhával szárítsa meg. Saját biztonsága érdekében a késeket mindig a testtől távol törölje le. A kések használat utáni azonnali öblítése elengedhetetlen, különösen, ha savas ételekkel dolgozik. A japán kések nem valók a mosogatógépbe. A hosszan tartó élesség megőrzése érdekében mindig csak kézzel mosson.

Tárolás: A kések tárolásakor ügyeljen arra, hogy a penge ne érintkezzen más fémtárgyakkal. Ez kisebb sérüléseket vagy a fémek nem kívánt elszíneződését okozhatja. A legjobb megoldás a kések tárolása blokkokban vagy mágneses állványokon tároljuk. Ha a késeket konyhai fiókban tervezi tárolni, szerezzen be pengevédőket vagy tokokat.

A markolat ápolása: ügyeljen arra, hogy a fából készült markolatok ne maradjanak túl sokáig vízben. Időről időre használhat egy kis semleges növényi vagy kaméliaolajat a markolatokon, hogy a fa természetes fényt kapjon.

Élezés: idővel a késeken megjelennek az elhasználódás első jelei a csökkent élesség formájában, ezért is célszerű időről időre szakszerűen újraéleztetni őket. A tartós élesség biztosítása érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy csak hagyományos élezőköveket vagy bőrt használjon a kötözéshez. Ne fáradjon feleslegesen a csiszolókövek használatával, amelyek a japán KAI késeken a nagy keménységük miatt teljesen használhatatlanok.

Japán KAI kések és kiegészítők

„kai_logo_” A KAI Corporationt 1908-ban alapították Seki városában, ahol a 13. században kezdték gyártani az első szamurájkardokat. Az évek során Seki a kiváló minőségű kések és pengék gyártásának kiemelkedő központjává vált. A KAI világszerte ismert a japán konyhakésekről, de más kapcsolódó termékekről is, mint például evőeszközök, késállványok, vágódeszkák és élezőrendszerek. A márka ötvözi a hagyományos japán technikákat és kézművességet a kortárs innovációkkal. Az eredmény a legmagasabb fokú precizitással készült kések, amelyek a legigényesebb konyhaművészek igényeit is kielégítik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szeletelő kések
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: VG-Max
Markolat anyaga: Fa
Penge keménysége: 61 HRC
Élezés: Lapos
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: