Dellinger Okami szeletelő kés 22,5 cm
Kód: K-HAUS9Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Dellinger Okami konyhai kés.
Rendkívül éles kés Dellinger Okami japán acélból 22,5 cm-es pengehosszal ideálisvékony szeletekre. Nem számít, hogy nyers vagy kész húst szeletelünk – bármilyen típusú szeletelésre alkalmas. A szeletelőkés bármilyen sonka, pulyka vagy sült kacsa példás darabolását biztosítja. A hosszú penge megadja a szükséges élességet, a fényes markolat pedig minden vágásnál jobb irányíthatóságot biztosít. Nem kell semmi tehetség a hibátlan szeletekhez, hanem egy tisztességes szeletelő kés a Dellinger márkától.
A felhasznált vágómag a „Dellinger Okami 3 layers” sorozatból készült rozsdamentes japán AUS -10 acélból, amelynek keménysége 58-62 HRC között van. Ennek az acélnak a magja két rendkívül ellenálló és szívós rozsdamentes acél közé van beillesztve. A stonewash kivitelt használják, melynek előnye, hogy nagyon jól fedi a karcolásokat. A maximális keménység és élesség megőrzése érdekében élesítse meg a kést 15 fokos szögben.>szamuráj jele.Az ergonomikus formának köszönhetően mindig a legkényelmesebb fogása lesz a késnek. Mindig tökéletesen tudja majd irányítani a kést, így a vágások mindig pontosak lesznek. A kés tökéletes egyensúlya megakadályozza a kéz elfáradását. A különleges formát az ázsiai típusú kések ihlették.
A termék előnyei:
Dellinger Okami 3 rétegű sorozat,
・extrém élesség,
・hibátlan pengeforma,
・Japán dizájn.
Méretek: teljes hossz 35,5 cm, súlya 225 g.
Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges gondozást érdemel. Soha ne mossa el a késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. A szokásos szódabikarbónát használhatja az eltávolításához, amely vízzel hígítva folyékony lesz. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlítását vagy ütését.
Késélezés: rozsdamentes acél kések élezéséhez gyémánt vagy vizes fenőkövek használatát javasoljuk. Egy klasszikus acél elegendő az élek alkalmi simításához. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem megfelelő élezés által okozott károk visszafordíthatatlanok.
Dellinger kések
A Dellinger Cutlery olyan személyekből alakult, akiknek közös szenvedélyük és szeretetük a kések iránt. A márka fő értékei a funkcionalitás és az egyes termékek egyedisége. Kínálatukban kreatív és érdekes dizájnnal rendelkező darabokat találsz.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Szeletelő kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Sonkakés |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | AUS-10 |
Markolat anyaga: | G10 |
Teljes hossz: | 35,5 cm |
Penge hossza: | 22,5 cm |
Markolat hossza: | 13 cm |
Késpenge hossz kategória: | 20,00 - 24,99 cm |
Penge vastagsága: | 2,1 mm |
Súly: | 225 g |
Penge keménysége: | 58 - 62 HRC |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!