Samura MO-V konyhakés
Kód: SM-0085Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A MO-V kések a japán acél, a hosszú távú megbízhatóság és az időtlen formatervezés tökéletes kombinációját kínálják. Ugyanakkor ötvözik a japán és az európai konyhai kések legjobb tulajdonságait.
A kés markolata G10 modern kompozit anyag, amely ellenáll a kopásnak nedevsségnek, ütésnek és egyidejüleg nagyon kellemes a tapintása.
A penge japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült, és 20 cm hosszú. Az AUS-8 rozsdamentes acél sokkal tartósabb és jobban tartja az élességet, mint a hagyományos konyhai kés. Szintén viszonylag könnyen élezhető magas élességre.
Karbantartás: Javasoljuk, kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.
Samura kések
A Samura a japán stílusú konyhakések modern gyártója, amely korábban a Mcusta márkával együttműködve gyártott késeket. A Samura 2010 óta saját márkanév alatt gyárt késeket. A Samura konyhakések a japán és az európai konyhakések fúzióját képviselik. A hagyományos japán késekhez képest a Samura kések rozsdamentes acélból készülnek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a pengetörés lehetőségét. Ugyanakkor megőrzik a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű, 58-61 HRC keménységű japán rozsdamentes acélból készülnek. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 vagy damaszkuszi acélt használ. A markolatok szintén prémium anyagokból készülnek, mint például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Szakács kések (Chef) |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Szakácskés (Chef) |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | AUS-8 |
Markolat anyaga: | G10 |
Penge hossza: | 20 cm |
Késpenge hossz kategória: | 20,00 - 24,99 cm |
Penge keménysége: | 59 HRC |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.