Változtatjuk a Kniland kinézetét, a minőség megmarad. Tudjon meg többet a változásról ezen a linken – kattintson ide .

Opinel Le Petit Chef gyermek főzőkészlet piros 001744

Kód: 001744
Újdonság
Márka: Opinel
12 600 Ft 9 921 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>2 db)
Várható kézbesítés:
24.9.2024
Szállítási lehetőségek

Rozsdamentes acél főzőkészlet gyerekeknek - piros. A készlet kést és ujjvédőt tartalmaz. Az eszközök élesek!

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyedisék garanciajá
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Opinel Le Petit Chef Rouge piros gyermek főzőkészlet

A Le Petit Chef ideális készlet a gyerekek főzni tanításához. A készlet tartalmaz egy kést és egy ujjvédőt. Mutassa meg a gyerekeknek, hogy a főzés is lehet szórakoztató, és kóstolják meg együtt a kulináris kísérleteket.

A Le Petit Chef kés rozsdamentes acélból készült, lekerekített hegyű eszköz. A penge 10 cm hosszú, erős és kiválóan alkalmas vékony ételdarabok szeletelésére és kockázására. A kés egy oktatógyűrűvel is rendelkezik, amely segít az újonnan kezdő konyhaművésznek a megfelelő fogás, ujjpozíciók kialakításában, és megakadályozza azt is, hogy a kéz a penge alá csússzon. A markolat csiszolt bükkfából készült.

A Le Petit Chef ujjvédő a vágások elleni védelmet szolgálja. Lehetővé teszi a szeletelendő nyersanyag megfogását, miközben maximalizálja a biztonságot. A védő piros színű kivitelben készül.

Opinel kések

Az Opinel késeket magas minőség, megbízhatóság és egyszerű, időtlen design jellemzi, amely számos rajongót szerzett. A gyártás a franciaországi Savoyai-Alpokban történik, ahol a késeket kézzel szerelik és élezik is. Az Opinel története 1980-ig nyúlik vissza, amikor Joseph Opinel elkészítette első kését, és a hagyomány a mai napig tart. Ami az ökológiát illeti, a markolatok gyártásához felhasznált fa 95%-a Franciaországból származik, és csak a luxus szériák vagy ajándékkések gyártásához importálnak fát. A kések pengéi svéd Sandvik 12C27 rozsdamentes acélból vagy XC90 szénacélból készülnek. A Viroblock biztonsági zár garantálja a biztonságot.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: Rozsdamentes acél
Markolat anyaga: Fa
Penge keménysége: 55-57 HRC
Származási ország: Franciaország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Opinel késeket kiváló minőség, megbízhatóság és egyszerű időtálló kialakítás jellemzi, amely által nagy a rajongótábora. A gyártás a franciaországi Savoie-Alpokban van, ahol a késeket kézzel állítják össze és élezik. Opinel története 1890-ra nyúlik vissza, amikor Joseph Opinel kését készítette, és hagyománya a mai napig folytatódik.

A markolat gyártásához használt fa 95% -a ökológiai szempontból Franciaországból származik, és csak a luxus sorozat vagy ajándék kések gyártására szolgáló fa kerül behozatalra. A pengék svéd rozsdamentes acélból, 12C27 Sandvik vagy XC90 szénacélból készülnek. Magasabb modellek esetén a Viroblock biztosíték garantálja a biztonságot.