Samura Mad Bull Chopper Marble Carbon konyhakés
Kód: SMB-0040MCKapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Hagyományos szerb szakácskés. Tökéletes szeleteléshez, aprításhoz, szeleteléshez és kockára vágáshoz.Nem túl nehéz, de erőteljes bárd borotvaéles pengével és konvex élezéssel. Kézzel kovácsolt kiváló minőségű japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült, 18 cm-es pengével ellátott konyhai bárd. A vörös-fekete G10 markolat erős, tartós és kellemes tapintású. A kézi kovácsolás minden késnek egyedi megjelenést biztosít. Az élezéshez fenőkő használata javasolt.
Samura kések
A Samura a japán stílusú konyhakések modern gyártója, amely korábban a Mcusta márkával együttműködve gyártott késeket. A Samura 2010 óta saját márkanév alatt gyárt késeket. A Samura konyhakések a japán és az európai konyhakések fúzióját képviselik. A hagyományos japán késekhez képest a Samura kések rozsdamentes acélból készülnek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a pengetörés lehetőségét. Ugyanakkor megőrzik a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű, 58-61 HRC keménységű japán rozsdamentes acélból készülnek. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 vagy damaszkuszi acélt használ. A markolatok szintén prémium anyagokból készülnek, mint például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Konyhai kések |
---|---|
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | AUS-8 |
Markolat anyaga: | G10 |
Tok: | Bőr |
Teljes hossz: | 30 cm |
Penge hossza: | 18 cm |
Penge vastagsága: | 3 mm |
Penge keménysége: | 59 - 60 HRC |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.