Samura Harakiri konyhai bárd
Kód: SHR-0040BKapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A Harakiri sorozat Samura konyhai kései a japán acélból készült vékony pengét és az ABS műanyagból készült praktikus markolatt ötvözik. Könnyűek és nagyon jó arányt kínálnak a minőség, a dizájn és az ár között.
A késnek ABS műanyagból készült nyele van, amely nagykopásállósággal, nedvesség állósággal rendelkezik és nagyon erőteljes.
A penge egy darab japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült, sima éllel, 18 cm hosszú. A hagyományos konyhai késekhez képest az AUS-8 acél sokkal tartósabb és jobban tartja az élességét. Viszonylag könnyen nagy élességre is élezhető.
Használat: hús, csontok, baromfi, hal stb. Aprítása.
Karbantartás: javasoljuk a kézi mosást mosogatószeres langyos vízben, a kés mosogatógépbe nem alkalmas.
Samura kések
A Samura a japán stílusú konyhakések modern gyártója, amely korábban a Mcusta márkával együttműködve gyártott késeket. A Samura 2010 óta saját márkanév alatt gyárt késeket. A Samura konyhakések a japán és az európai konyhakések fúzióját képviselik. A hagyományos japán késekhez képest a Samura kések rozsdamentes acélból készülnek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a pengetörés lehetőségét. Ugyanakkor megőrzik a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű, 58-61 HRC keménységű japán rozsdamentes acélból készülnek. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 vagy damaszkuszi acélt használ. A markolatok szintén prémium anyagokból készülnek, mint például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Konyhai bárd |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Bárd |
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | AUS-8 |
Markolat anyaga: | Gumi / Műanyag |
Penge hossza: | 18 cm |
Penge keménysége: | 58-61 HRC |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.