Tojiro Shirogami Usuba F-919 konyhakés 18 cm

Kód: F-919
63 000 Ft 49 606 Ft ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Japán Usuba konyhakés 18 cm hosszú pengével, amely prémium japán Shirogami acélból (más néven fehér papíracél) készült. A D-alakú magnóliafa markolat nagyon kellemes tapintású. A markolat műgyanta gyűrűvel van ellátva. Az usuba kés egy japán késforma. Hasonló a nakiri típushoz, a fő különbség a pengevágás típusa. Az usuba hagyományos japán egyoldalú élezéssel rendelkezik, és ideális a zöldségek precíz szeletelésére.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán Usuba kés - Tojiro Shirogami F-919

A Tojiro japán konyhakések a Shirogami sorozatból nagyon kemény hagyományos japán Shirogami szénacélból, más néven fehér papíracélból készülnek, amely akár 61 HRC keménységet is elér. Ezek hagyományos japán kések, egyoldalas vágott pengével. Ezeket a késeket jobbkezes felhasználók számára tervezték. A Tojiro Shirogami kések a prémium japán anyagok, az elegáns megjelenés és a kiváló vágási teljesítmény kombinációját kínálják.

A Tojiro Shirogami Usuba F-919 kés D-alakú magnólia fa markolattal rendelkezik, amely nagyon kényelmes tapintású. A markolat műgyanta gyűrűvel van ellátva.

A 18 cm hosszúpenge speciális laminált acélból készült, Egyoldalú élezéssel. A Shirogami szénacélból készült középső réteget (magot) az oldalakon puhább acél védi. A Shirogami acél nagyon kemény, és kiváló vágási tulajdonságokat és nagy élességet biztosít a késnek. Az oldalakon lévő lágyabb acél tartósságot ad a pengének és megkönnyíti az élezést. Az ilyen rétegelt acél jellemző a hagyományos japán késekre. Mivel ez egy nagy keménységű szénacél, a penge rendszeres ápolást igényel a korrózió megelőzése érdekében.

Használat: Az usuba egy japán késforma. Hasonló a nakiri típushoz, a fő különbség a pengevágás típusa. Az usuba hagyományos japán egyoldalú élezéssel rendelkezik, a nakirit kétoldalú vágás jellemzi. Ideális a zöldségek precíz szeletelésére.

Karbantartás: Kíméletes kézi mosogatás langyos vízben ajánlott, a kés nem mosható mosogatógépben. Használat után a kést meg kell mosni, szárazra kell törölni, és a pengét olajjal kell kezelni a korrózió megelőzése érdekében. A kezeléshez kaméliaolajat ajánlunk.

Tojiro kések

Japonské kuchynské nože Tojiro.A Tojiro hagyományos japán konyhakéseket gyártó cég, melynek székhelye a Nigata prefektúra Tsubame városában található, amely Japánban a fémtermékek, köztük a kések gyártásának központja. A Tojiro japán konyhakések ma is hagyományos, évszázadok óta bevált eljárásokkal készülnek, a gyártó azonban kihasználja a modern technológia lehetőségeit. Ennek eredményeképpen a Tojiro konyhakések nagy tiszteletnek örvendenek mind Japánban, mind világszerte. Az utolsó néhány gyártó egyikeként a Tojiro a kések teljes gyártási folyamatát Japánban végzi.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Usuba
Acél fajtája: Szénacél
Penge anyaga: Shirogami 2 - White paper steel
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 31,5 cm
Penge hossza: 18 cm
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Teljes súlya: 195 g
Penge keménysége: 61 HRC
Penge felületkezelése: Satin
Élezés: Egyoldalas
Származási ország: Japán
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: