Változtatjuk a Kniland kinézetét, a minőség megmarad. Tudjon meg többet a változásról ezen a linken – kattintson ide .

Tojiro Shirogami Hammered Usuba 19,5 cm F-1128

Kód: F-1128
Újdonság
Márka: Tojiro
169 700 Ft 133 622 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.10.2024
Szállítási lehetőségek

Japonský kuchynský nôž typu Usuba. Ručne kovaná čepeľ dĺžky 19,5 cm z prvotriednej japonskej ocele Shirogami 2 (známa aj ako White paper steel) s jednostranným výbrusom. Rukoväť z dreva japonskej magnólie v tvare D, zakončená prstencom z umelej živice. Usuba je japonský tvar noža, ideálny na precízne krájanie zeleniny. Je podobný typu nakiri, hlavným rozdielom je typ výbrusu čepele. Usuba má tradičný japonský jednostranný výbrus.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyedisék garanciajá
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán kés Tojiro Shirogami Hammered Usuba 19,5 cm

A Tojiro Shirogami Hammered a hagyományos ortodox japán kések. Tapasztalt kézművesek kézzel kovácsolták nagyon kemény japán szénacélból Shirogami 2-ből, más néven fehér papíracélból, amely eléri a 61-62 HRC keménységet. Ni-mai (kétrétegű) pengekonstrukció egyoldali csiszolással. A kés jobbkezes felhasználók számára készült.

Magnolia fa nyél D alakú, nagyon kellemes tapintású, és fekete gyantagyűrűvel van ellátva.

A 19,5 cm hosszú penge kétrétegű Ni-Mai szerkezettel és egyoldali csiszolással rendelkezik. AShirogami 2 szénacél penge vágó részét oldalról puha és szívós vasréteg védi. A Shirogami 2 acél nagyon kemény, kiváló vágási tulajdonságokat, nagy élességet kölcsönöz a késnek, és keménysége ellenére viszonylag könnyen élezhető. Az oldalán található vas tartósabbá teszi a pengét. Az ilyen rétegacél a hagyományos japán késekre jellemző. A penge felülete az ún Kurouchi - csiszolatlan fekete felület, amely kovácsolás során jön létre. Ezt a felületet ráadásul kézzel kalapálják (Tsuchime).

Ennek a késnek a különlegessége az Urasuki élezés. Ezt az élezést általában a legmagasabb osztályú késeken és a professzionális japán késeken használják. Az urasuki élezés egy homorú mélyedés a penge hátsó (egyenes) oldalán. Vágáskor légzsákot hoz létre az étel és a penge között. Ez csökkenti a húzást, és simább felületet hoz létre, így gyorsabb és szebb vágásokat végezhet.Ni-mai_Urasuki

Használat: az usuba egy japán késforma, amely ideális zöldségek precíz vágására. Hasonló a nakiri típushoz, a fő különbség a penge élezési módja.

Karbantartás: Kíméletes kézi mosást javasolunk langyos vízben, a kés nem alkalmas mosogatógépbe. Használat után a kést ki kell mosni, szárazra törölni és a pengét olajjal kezelni a korrózió megelőzése érdekében. Kezeléshez kaméliaolajat ajánlunk.

ajánlunk.

Tojiro kések

"TojiroA Tojiro hagyományos japán konyhakéseket gyártó cég, melynek székhelye a Nigata prefektúra Tsubame városában található, amely Japánban a fémtermékek, köztük a kések gyártásának központja. A Tojiro japán konyhakések ma is hagyományos, évszázadok óta bevált eljárásokkal készülnek, a gyártó azonban kihasználja a modern technológia lehetőségeit. Ennek eredményeképpen a Tojiro konyhakések nagy tiszteletnek örvendenek mind Japánban, mind világszerte. Az utolsó néhány gyártó egyikeként a Tojiro a kések teljes gyártási folyamatát Japánban végzi.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Usuba
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Acél fajtája: Szénacél
Penge anyaga: Shirogami 2 - White paper steel
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 34 cm
Penge hossza: 19,5 cm
Penge vastagsága: 5,3 mm
Súly: 290 g
Penge keménysége: 61 - 62 HRC
Penge felületkezelése: Kurouchi
Élezés: Egyoldalas
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: