Tojiro DP VG10 Nakiri konyhakés 16,5 cm F-502

Kód: F-502
57 500 Ft 45 276 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.11.2024
Szállítási lehetőségek

Tojiro DP VG-10 Nakiri konyhai kés 16,5 cm-es pengével, japán VG-10 rozsdamentes acélból és tömör műanyag markolattal.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán konyhakés Tojiro DP VG10 Nakiri 16,5 cm

A hagyományos japán Tojiro DP VG10 konyhakés Nakiri típusú főként zöldségek vagy lédús gyümölcsök aprítására szolgál. A maximális élesség érdekében a penge magja nagyon kemény japán VG-10-es rozsdamentes acélból készül, amely 2 réteg krómozott rozsdamentes acél közé kerül. Az első osztályú japán anyagoknak és a penge rendkívüli élességének köszönhetően csak minimális folyadék távozik az ételből, aminek köszönhetően a zöldségek mindig tele maradnak lével. A 16,5 cm hosszú, hasítóhoz hasonló formájú penge akkor is használható, ha zöldségdarabokat közvetlenül az edénybe helyez.

A laminált tömör műanyag markolat kompakt fogást biztosít maximális ellenállás a külső sérülésekkel szemben. A markolat és a penge közé higiéniai okokból fém támaszt helyeztek, amely megakadályozza a zsír és a különféle szennyeződések felhalmozódását. Ha nagy mennyiségű zöldséggel szeretné elkészíteni a vasárnapi ebédet, a Tojiro VG10 Nakiri japán kés minden hagymát hibátlan darabokká alakít.

A termék előnyei:

✅Japán acél VG-10,
✅erős műanyag markolat lamináltból,
✅fém támaszték a szennyeződések eltávolításához,
✅elegáns megjelenés.

Használat: A Nakiri egy hagyományos japán késforma, amelyet elsősorban zöldségek vágására szánnak. Ideális a gyors és precíz szeleteléshez, aprításhoz.

Karbantartás: langyos vízben kíméletes kézi mosást javasolunk, a kés mosogatógépbe nem alkalmas. Használat után a kést meg kell mosni és szárazra törölni. Bár a VG-10 acél rozsdamentes acél, mégis kissé érzékeny lehet a pontkorrózióra, ezért tanácsos a VG-10 késeket szárazon és tisztán tartani. A lyukkorrózió megelőzése érdekében időnként ajánlatos a pengét olajjal kezelni. Kezelésre a kaméliaolajat ajánljuk.

Tojiro kések

Tojiro japán konyhakések. „ width=„100” />A Tojiro hagyományos japán konyhakéseket gyártó cég, melynek székhelye a Nigata prefektúra Tsubame városában található, amely Japánban a fémtermékek, köztük a kések gyártásának központja. A Tojiro japán konyhakések ma is hagyományos, évszázadok óta bevált eljárásokkal készülnek, a gyártó azonban kihasználja a modern technológia lehetőségeit. Ennek eredményeképpen a Tojiro konyhakések nagy tiszteletnek örvendenek mind Japánban, mind világszerte. Az utolsó néhány gyártó egyikeként a Tojiro a kések teljes gyártási folyamatát Japánban végzi.</span></p>
                            </div>
            
            <div class=

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Nakiri
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: VG-10
Markolat anyaga: Gumi / Műanyag
Teljes hossz: 29,5 cm
Penge hossza: 16,5 cm
Súly: 180 g
Penge felületkezelése: Satin
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: