Tojiro DP VG10 Boning csontozókés 15 cm F-803
Kód: F-803.png?66c85aec)
.png?66c85acd)
.png?66c85a84)
Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Japán konyhakés Tojiro DP VG10 Boning 15 cm-es csontozás
A hagyományos japán konyhakés Tojiro DP VG10 Boning a japán acél, az első osztályú anyagok és az elegáns dizájn tökéletes kombinációját kínálja. A japán kicsontozókés remek segítőtárs lesz a hús feldolgozásakor, nyúzásakor. A maximális élesség érdekében a penge magja nagyon kemény japán VG-10-es rozsdamentes acélból készül, amely 2 réteg krómozott rozsdamentes acél közé kerül. A rendkívül éles, 15 cm hosszú penge olyan tevékenységekhez is használható, mint a hús felnyársalása vagy a kedvenc szalámi tálalása.
A laminált tömör műanyag markolat kényelmes fogást garantál, és maximálisan ellenáll a külső sérüléseknek. A konyhakés egyoldalas élezéssel rendelkezik, alkalmas jobbkezesek számára. A markolat és a penge közé higiéniai okokból fém támaszt helyeztek, amely megakadályozza a zsír és a különféle szennyeződések felhalmozódását. A Tojiro VG10 Boning kést éppen a kiváló vágási tulajdonságai, a hosszú távú megbízhatósága és az időtlen kialakítás miatt szeretné majd konyhájában használni.
A termék előnyei:
✅Japán VG acél -10,
✅erős műanyag markolat lamináltból,
✅fém támaszték a szennyeződések eltávolítására,
✅elegáns megjelenés.
Használat : speciális kés, ideális hús kicsontozására, feldolgozására és nyúzására.
Karbantartás: langyos vízben kíméletes kézi mosást javasolunk, a kés mosogatógépbe nem alkalmas . Használat után a kést meg kell mosni és szárazra törölni. Bár a VG-10 acél rozsdamentes acél, mégis kissé érzékeny lehet a pontkorrózióra, ezért tanácsos a VG-10 késeket szárazon és tisztán tartani. A lyukkorrózió megelőzése érdekében időnként ajánlatos a pengét olajjal kezelni. Kezelésre a kaméliaolajat ajánljuk.
Tojiro kések
A Tojiro hagyományos japán konyhakéseket gyártó cég, melynek székhelye a Nigata prefektúra Tsubame városában található, amely Japánban a fémtermékek, köztük a kések gyártásának központja. A Tojiro japán konyhakések ma is hagyományos, évszázadok óta bevált eljárásokkal készülnek, a gyártó azonban kihasználja a modern technológia lehetőségeit. Ennek eredményeképpen a Tojiro konyhakések nagy tiszteletnek örvendenek mind Japánban, mind világszerte. Az utolsó néhány gyártó egyikeként a Tojiro a kések teljes gyártási folyamatát Japánban végzi.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Japán konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Csontozó kés |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | VG-10 |
Markolat anyaga: | Műanyag |
Teljes hossz: | 27,5 cm |
Penge hossza: | 15 cm |
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Súly: | 170 g |
Penge felületkezelése: | Satin |
Származási ország: | Japán |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!