Seki Kanetsugu Zuiun Sujihiki SPG2 24 cm konyhakés

Kód: 9309
164 200 Ft 129 291 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>2 db)
Várható kézbesítés:
26.11.2024
Szállítási lehetőségek

Exkluzív japán Sujihiki damaszkuszi kés 24 cm-es pengével, amely SPG2 poracélból készült.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán damaszkuszi kés Seki Kanetsugu Zuiun Sujihiki SPG2

Ez a kés elvarázsolja Önt lenyűgöző formatervezésével és a lehető legmagasabb minőségű kivitelezéssel és felhasznált anyagokkal. A Zuiun sorozat a gyártó"zászlóshajója", ezt a különleges kiadást a Kanetsugu századik születésnapja tiszteletére készítették. Rendkívül éles damaszkuszi acélból készült Seki Kanetsugu Zuiun Sujihiki kés 24 cm hosszúságú pengével, porszórt SPG2 acélból. A japán stílusú Sujihiki kés ideális a vékonyabb szeletek szeletelésére. Ne csak sajt, hús szeleteléséhez használja, hanem olyan ételek elkészítéséhez is, mint a népszerű sushi. A késsel való munka gyors, egyszerű és precíz. A penge hegye egy japán kard mintájára van kialakítva, így dekoratív faragáshoz és finom különlegességek elkészítéséhez is használhatja.

A penge San Mai kialakítású - az SPG2 acélból készült vágómagot 62 rétegű damaszkuszi acélból készült oldalak veszik körül. A porszórt SPG2 acél a japán acélok között a minőség abszolút csúcsa, és ezen a késen extrém 63 HRC keménységet ér el, ami biztosítja a kés hosszan tartó élességét. A Sub-Zero hőkezelés a penge -70°C-os hőmérsékletre történő lehűtésének egy speciális fajtája, amely garantálja a kés nagy keménységét és szilárdságát. A penge a japán kardokhoz hasonlóan "hamaguriha" formára van csiszolva, ami egy enyhén domború élezésű. Ez a fajta vágás adja a penge stabilitását, tartósságát és rendkívül kellemes vágási tulajdonságait.

A hosszú penge és a 8 négyzet alakú markolat a legjobb támogatást nyújtja bármilyen típusú szeleteléshez. Az ébenfa paksafa a többrétegűségnek köszönhetően természetesen tartós. A nyél egy része finoman, ázsiai módszerrel díszített. A kés tökéletes egyensúlya kellő kényelmet biztosít, és nem kell aggódnia a kéz fáradtsága miatt.

A japán Sujihiki kés kézenfekvő választás az Ön számára, ha vékonyra kell szeletelnie a hozzávalókat, vagy otthonról, kényelmesen elkészítheti kedvenc sushiját. A damaszkuszi acél használata minden kést különleges és utánozhatatlan darabbá tesz.

Méretek: teljes hossza 39 cm, súlya 162 g.

Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges gondoskodást érdemel. A damaszkuszi acél késeket soha nem szabad mosogatógépben mosogatni. Kizárólag kézzel mossuk és azonnal szárítsuk meg. Ne feledkezzen meg az időnkénti olajozásról. A penge eltörhet, vagy egyes részei letörhetnek. Soha ne használja a kést feszítővasként, és kerülje a penge bármilyen hajlítását vagy ütögetését. A késeket biztonságos helyen, gyermekek elől elzárva tárolja (ideális esetben mágneses állványon).

Késélezés: A damaszkuszi acél kések élezéséhez gyémánt vagy vízköves élezőkövet ajánlunk. Ha bizonytalan az élezésben, mindenképpen forduljon szakemberhez. A szakszerűtlen élezés által okozott károk visszafordíthatatlanok. Alkalmi élezéshez használjon fenőkövet.

Seki Kanetsugu konyhakések

A Seki Kanetsugu japán gyártó jelenleg nemcsak Japánban, hanem az egész világon a hagyományos konyhakések gyártására összpontosít. Legnagyobb hangsúlyt a magas minőségre és a legmodernebb anyagok használatára fektetik, lenyűgöző kivitelezéssel. A múltban a hagyományos szamurájkardok gyártása volt a legfontosabb része a termelésnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Penge hossza: 24 cm
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: