Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2 15 cm konyhakés
Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2 15 cm konyhakés
Loading...

Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2 15 cm konyhakés

Exkluzív japán damaszkuszi kés Petty típusú, 15 cm-es pengével, amely SPG2 poracélból készült.

Részletes információ

Raktáron >2 db
18.3.2025
TIPP! Vásároljon 13:00 előtt és rendelését még aznap kiküldjük.
Várható kézbesítés Szállítási lehetőségek Nyomon követés
111 300 Ft 87 638 Ft ÁFA nélkül

Služby Kniland Partneri

Nákupom tohto produktu získate zľavu na:

Van fiókod? Kedvezményeink vannak az Ön számára.

Regisztráljon most és 2% kedvezményt kap.

Bejegyzés

Ügyfélszolgálat

Hívjon minket minden munkanapon 8.00-16.00 között

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán damaszkuszi konyhakés zöldségekhez és gyümölcsökhöz Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2 15 cm

Ez a kés elvarázsolja Önt lenyűgöző formatervezésével és a lehető legmagasabb minőségű kivitelezéssel és felhasznált anyagokkal. A Zuiun sorozat a gyártó"zászlóshajója", ez a különleges kiadás a Kanetsugu századik születésnapja tiszteletére készült. Rendkívül éles damaszkuszi acél kés Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Petty SPG2, 15 cm pengehosszúságú, kiváló minőségű porszórt acélból készült SPG2. A Petty kés alkalmas zöldségek és gyümölcsök szeletelésére, tisztítására, hámozására. A kés éles hegye dekoratív faragáshoz is használható.

A penge San Mai típusú felépítésű - az SPG2 acélból készült vágómagot 62 rétegű damaszkuszi acélból készült oldalak veszik körül. A porszórt SPG2 acél a japán acélok között a minőség abszolút csúcsa, és ezen a késen eléri a 63 HRC extrém keménységet, ami biztosítja a kés hosszan tartó élességét. A Sub-Zero hőkezelés a penge -70°C-os hőmérsékletre történő lehűtésének egy speciális fajtája, amely garantálja a kés nagy keménységét és szilárdságát. A penge a japán kardokhoz hasonlóan "hamaguriha" formára van csiszolva, ami egy enyhén domború élezésű. Ez a fajta vágás adja a penge stabilitását, tartósságát és rendkívül kellemes vágási tulajdonságait.

A hatszögletű markolat a legjobb támogatást nyújtja bármilyen típusú szeleteléshez. Az ébenfa paksafa a több rétegű rétegek használatának köszönhetően természetesen tartós. A nyél egy része finoman díszített, ázsiai módszerrel. A kés tökéletes egyensúlya kellő kényelmet biztosít, és nem kell aggódnia a kéz fáradtsága miatt.

A japán Petty kés kézenfekvő választás az Ön számára, ha precíz vágásokra és a rakoncátlan zöldségek gyors, kisebb darabokra szeletelésére vágyik. A damaszkuszi acél használata minden kést különleges és utánozhatatlan darabbá tesz.

Az alkalmazott DLC bevonat (Diamond-Like Carbon) egy vékony réteg, amelyet a felületre visznek fel a kés tulajdonságainak javítása érdekében. A bevonatnak köszönhetően megnő a kopás- és kopásállóság. A felület még a maró anyagokkal és vegyszerekkel szemben is ellenálló. A DLC csökkentheti a fényvisszaverődést és javíthatja a felület optikai tulajdonságait. Ez a fajta bevonat nagyon toleráns az emberi bőrrel szemben, így az allergiás reakciók rendkívül ritkák. Bár maga a bevonat nem tartalmaz gyémántot, rendelkezik néhány hasonló tulajdonsággal.

Méretek: teljes hossza 27,5 cm, súlya 81 g.

Karbantartás és tisztítás: Minden egyes kés különleges gondoskodást érdemel. A damaszkuszi acél késeket soha nem szabad mosogatógépben mosogatni. Kizárólag kézzel mossuk és azonnal szárítsuk meg. Ne feledkezzen meg az időnkénti olajozásról. A penge eltörhet, vagy egyes részei letörhetnek. Soha ne használja a kést feszítővassal, és kerülje a penge bármilyen hajlítását vagy ütögetését. A késeket biztonságos, gyermekek számára elérhetetlen helyen tárolja (ideális esetben mágneses állványon).

Késélezés: A damaszkuszi acél kések élezéséhez gyémánt vagy vízköves élezőkövet ajánlunk. Ha bizonytalan az élezésben, mindenképpen forduljon szakemberhez. A szakszerűtlen élezés által okozott károk visszafordíthatatlanok. Alkalmi élezéshez használjon fenőkövet.

Seki Kanetsugu konyhakések

A Seki Kanetsugu japán gyártó jelenleg nemcsak Japánban, hanem az egész világon a hagyományos konyhakések gyártására összpontosít. Legnagyobb hangsúlyt a magas minőségre és a legmodernebb anyagok használatára fektetik, lenyűgöző kivitelezéssel. A múltban a hagyományos szamurájkardok gyártása volt a legfontosabb része a termelésnek.

Kiegészítő paraméterek

Konyhakés fajtája: Petty
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: SPG2
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 27,5 cm
Penge hossza: 15 cm
Markolat hossza: 12 cm
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Teljes súlya: 81 g
Penge keménysége: 63 HRC
Penge felületkezelése: DLC
Élezés: Konvex
Származási ország: Japán
Minden paraméter
Ebben a kategóriában megtalálja a terméket
Japán konyhai kések
0,0

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Érdekelheti Önt