Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Gyuto SPG2 21 cm konyhakés

Kód: 9505
166 700 Ft 131 260 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>2 db)
Várható kézbesítés:
25.11.2024
Szállítási lehetőségek

Exkluzív japán Gyuto damaszkuszi kés 21 cm-es pengével, amely SPG2 poracélból készült.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán damaszkuszi konyhakés Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Gyuto SPG2 21 cm

Ez a kés elvarázsolja Önt lenyűgöző formatervezésével és a lehető legmagasabb minőségű kivitelezéssel és felhasznált anyagokkal. A Zuiun sorozat a gyártó "zászlóshajója", ezt a különleges kiadást a Kanetsugu századik születésnapja tiszteletére készítették. A rendkívül éles Seki Kanetsugu Zuiun Kiwami Gyuto SPG2 damaszkuszi acél kés 21 cm pengehosszal, kiváló minőségű porszórt SPG2 acélból készült.

A japán formájú Gyuto kés könnyedén kezeli a szeletelést, szeletelést, húsok és zöldségek tisztítását. A kés magasabb hegye biztosítja a fűszernövények, zöldségek és diófélék könnyű szeletelését. A penge hegye egy japán kard mintájára készült, így dekoratív faragáshoz és különleges ételek elkészítéséhez is használhatja.

A penge San Mai kialakítású - az SPG2 acélból készült vágómagot 62 rétegű damaszkuszi acélból készült oldalak veszik körül. A porszórt SPG2 acél a japán acélok között a minőség abszolút csúcsa, és ezen a késen extrém 63 HRC keménységet ér el, ami biztosítja a kés hosszan tartó élességét. A Sub-Zero hőkezelés a penge -70°C-os hőmérsékletre történő lehűtésének egy speciális fajtája, amely garantálja a kés nagy keménységét és szilárdságát. A penge a japán kardokhoz hasonlóan "hamaguriha" formára van csiszolva, ami egy enyhén domború élezésű. Ez a fajta vágás adja a penge stabilitását, tartósságát és rendkívül kellemes vágási tulajdonságait.

A hosszú penge és a 8 négyzet alakú markolat a legjobb támogatást nyújtja bármilyen típusú szeleteléshez. Az ébenfa paksafa a többrétegűségnek köszönhetően természetesen tartós. A nyél egy része finoman, ázsiai módszerrel díszített. A kés tökéletes egyensúlya kellő kényelmet biztosít, és nem kell aggódnia a kéz fáradtsága miatt.

A japán Gyuto kés kézenfekvő választás az Ön számára, ha egy mindenre alkalmas segédeszközről álmodik. A damaszkuszi acél használata minden kést különleges és utánozhatatlan darabbá tesz.

Az alkalmazott DLC bevonat (Diamond-Like Carbon) egy vékony réteg, amelyet a kés tulajdonságainak javítása érdekében visznek fel a felületre. A bevonatnak köszönhetően megnő a kopás- és kopásállóság. A felület még a maró anyagokkal és vegyszerekkel szemben is ellenálló. A DLC csökkentheti a fényvisszaverődést és javíthatja a felület optikai tulajdonságait. Ez a fajta bevonat nagyon toleráns az emberi bőrrel szemben, így az allergiás reakciók rendkívül ritkák. Bár maga a bevonat nem tartalmaz gyémántot, rendelkezik néhány hasonló tulajdonsággal.

Méretek: teljes hossza 35,5 cm, súlya 171 g.

Karbantartás és tisztítás: Minden egyes kés különleges gondoskodást érdemel. A damaszkuszi acél késeket soha nem szabad mosogatógépben mosogatni. Kizárólag kézzel mossuk és azonnal szárítsuk meg. Ne feledkezzen meg az időnkénti olajozásról. A penge eltörhet, vagy egyes részei letörhetnek. Soha ne használja a kést feszítővassal, és kerülje a penge bármilyen hajlítását vagy ütögetését. A késeket biztonságos, gyermekek számára elérhetetlen helyen tárolja (ideális esetben mágneses állványon).

Késélezés: A damaszkuszi acél kések élezéséhez gyémánt vagy vízköves élezőkövet ajánlunk. Ha bizonytalan az élezésben, mindenképpen forduljon szakemberhez. A szakszerűtlen élezés által okozott károk visszafordíthatatlanok. Alkalmi élezéshez használjon fenőkövet.

Seki Kanetsugu konyhakések

A Seki Kanetsugu japán gyártó jelenleg nemcsak Japánban, hanem az egész világon a hagyományos konyhakések gyártására összpontosít. Legnagyobb hangsúlyt a magas minőségre és a legmodernebb anyagok használatára fektetik, lenyűgöző kivitelezéssel. A múltban a hagyományos szamurájkardok gyártása volt a legfontosabb része a termelésnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Gyuto
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: SPG2
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 35,5 cm
Penge hossza: 21 cm
Markolat hossza: 13,5 cm
Teljes súlya: 171 g
Penge keménysége: 63 HRC
Penge felületkezelése: DLC
Élezés: Konvex
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: