Satake Yoshimitsu Yanagiba Sashimi 21 cm

Kód: 804-011
19 800 Ft 15 591 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>2 db)
Várható kézbesítés:
25.11.2024
Szállítási lehetőségek

Japán kés Satake Yoshimitsu Yanagiba Sashimi szénacélból készült, egyoldalú élezéssel és fa markolattal. A penge hossza 21 cm.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán kés Satake Yoshimitsu Yanagiba 21 cm Satake Yoshimitsu Yanagiba 21 cm

A Satake Yoshimitsu Yanagiba típusú konyhakés 21 cm-es pengehosszúsággal egy autentikus japán kés, amely a régi japán hagyományok szerint készült. A kések nagyfokú élessége és funkcionalitása mögött 700 év kézművesség és sikeres fejlesztés áll. A Satake Cutlery gyártó konyhakései remek választás az otthoni szakácsok vagy a kezdők számára , akik szeretnék megtapasztalni a japán késekkel való vágást anélkül, hogy megrongálnák a költségvetésüket.

A Yanagiba japán késeket elsősorban csont nélküli halak szeletelésére, kisebb halak filézésére tervezték, és a japán kések közül ideális jelöltek a sushi elkészítéséhez. A Yanagiba kések hosszú, karcsú pengével és Egyoldalú élezéssel rendelkeznek , ami lehetővé teszi, hogy szeleteléskor vékony vágásokat érjen el. Az ilyen sima vágások különösen fontosak a fent említett sushi-készítéshez. A penge hossza és formája finoman hasonlíthat a kés nevét adó fűzfalevél alakjára.

A Satake Yoshimitsu sorozat kései kifejezetten olyan szakácsok számára készültek, akik jól tudnak vigyázni a késeikre. A szénacél általában erősen reaktív, és a nem megfelelő ápolás, például a kések nem szárazra törlése, különösen citrusfélék szeletelése után, könnyen rozsdásodást okozhat. Azt is tanácsos megfontolni, hogy időről időre kaméliaolajat használjon. A fokozott ápolás mellett a szénacél számos előnyt kínál Önnek, mint például a kés nagy keménysége, a nagy vágási hatékonyság és a könnyű élezhetőség.

A kések elérik a 62 HRC keménységi szintet, így igazán sokáig élesek maradnak, de számolnia kell a fokozott törékenységgel. Különösen ajánlott olyan szakácsoknak, akik már vágtak valamit, ugyanakkor még nem biztos, hogy volt szerencséjük japán késeket használni.

Az SK5 szénacélból készültpenge kiváló keménységet ér el. Az acél a gyártás során megbízható hőkezelésen és kiváló első élezésen esett át. A pengét hagyományos japán írásjegyek díszítik.

A kés hagyományos japán Egyoldalú élezéssel rendelkezik .

A nyolcszögletűnyél könnyű magnólia fából készült a kényelmes fogás érdekében. A markolat és a penge között található, tömör polimerből készült fekete védőgyűrű megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását.

A kés ápolása

Vágás a késsel: soha ne vágjon mélyhűtött ételeket vagy vastagabb halcsontokat. Ajánlott a késekkel fából készült konyhai alátéteken vágni.

A kések tisztítása: a kést ajánlott kézzel elmosni és ideális esetben használat után azonnal megszárítani. Így a penge sokkal tovább megőrzi élességét, és nem kell aggódnia a penge vagy a markolat elszíneződése miatt. A mosogatógép a magasabb széntartalmú acélok rozsdásodását okozhatja.

élezés: A gyártó a gyémántcsiszolók használatát ajánlja, amelyek nagyon alkalmasak a nagyobb keménységű pengékhez.

Japán kések Satake Cutlery

„SatakeA Satake Cutlery japán márka a konyhai kések gyártásáról, kézműves minőségéről és könnyű kezelhetőségéről ismert. A gyártó a kések széles választékát kínálja, beleértve a hagyományos japán stílusokat, mint a Santoku, Gyuto és Nakiri, valamint az európai stílusú szakácskéseket. A kínálat nagy részét a magas széntartalmú rozsdamentes acélból készült kések teszik ki, amelyek egyesítik az élességet és a korrózióállóságot. A Satake japán kések megfizethető választást jelentenek minden szakácscsoport számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Yanagiba
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Acél fajtája: Szénacél
Penge anyaga: SK5
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 32 cm
Penge hossza: 21 cm
Markolat hossza: 11 cm
Penge vastagsága: 2,1 mm
Súly: 80 g
Penge keménysége: 62 HRC
Élezés: Egyoldalas
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: