Satake Misaki Gyuto 21 cm

Kód: 807-760
14 300 Ft 11 260 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
26.11.2024
Szállítási lehetőségek

Japán Gyuto Satake Misaki rozsdamentes acélból készült szakácskés fa markolattal. A penge hossza 21 cm.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán kés Satake Misaki Gyuto21 21 cm Satake Misaki Gyuto21 21 cm

A Gyuto típusú Satake Misaki konyhakés 21 cm-es pengehosszal egy autentikus japán kés, amely a régi japán hagyományok szerint készült. A kések nagyfokú élessége és funkcionalitása mögött 700 év kézművesség és sikeres fejlesztés áll. A Satake Cutlery gyártó konyhakései remek választás az otthoni szakácsok vagy kezdők számára , akik szeretnék megtapasztalni a japán késekkel való vágást anélkül, hogy megrongálnák a költségvetésüket.

A Gyuto szakácskés az egyik legfontosabb kés a konyhában, és minden szakács készletének alapdarabja. Ami megkülönbözteti az általános késtől, az a szélesebb, hosszabb pengéje és vékony hegye, amivel viszonylag könnyen vághatók még a kevésbé hajlékony alapanyagok, például diófélék vagy fűszernövények is. A séfkés sokoldalú formája minden hozzávaló vágására használható, legyen szó hús tisztításáról vagy zöldségek szeleteléséről.

A rozsdamentes molibdén-vanádium acélból készültpenge biztosan meglepi Önt élességével és könnyű karbantarthatóságával. A rozsdamentes penge nagyszerű alternatíva minden szakács számára, aki nem szeretne túl sokat aggódni a kései miatt (nem kell kaméleonolajokat használni). Az acél megbízható hőkezelésen esett át a gyártás során és kiváló első élezésen. A pengét hagyományos japán írásjegyek díszítik.

Amarkolat könnyű gumifából készült, kerek formájú, kényelmes fogást biztosítómarkolat . A markolat és a penge között található , tömör polimerből készült fekete védőgyűrű kiküszöböli a szennyeződések felhalmozódását.

A kés ápolása

Vágás a késsel: soha ne vágjon mélyhűtött ételeket vagy vastagabb halcsontokat. Ajánlott a késekkel fából készült konyhai alátéteken vágni.

A kések tisztítása: a kést ajánlott kézzel elmosni és használat után azonnal ideálisan megszárítani. Így a penge sokkal tovább megőrzi élességét, és nem kell aggódnia a penge vagy a markolat elszíneződése miatt. A mosogatógép a magasabb széntartalmú acélok rozsdásodását okozhatja.

élezés: A gyártó a gyémántcsiszolók használatát ajánlja, amelyek nagyon alkalmasak a nagyobb keménységű pengékhez.

Japán kések Satake Cutlery

„SatakeA Satake Cutlery japán márka a konyhai kések gyártásáról, kézműves minőségéről és könnyű kezelhetőségéről ismert. A gyártó a kések széles választékát kínálja, beleértve a hagyományos japán stílusokat, mint a Santoku, Gyuto és Nakiri, valamint az európai stílusú szakácskéseket. A kínálat nagy részét a magas széntartalmú rozsdamentes acélból készült kések teszik ki, amelyek egyesítik az élességet és a korrózióállóságot. A Satake japán kések megfizethető választást jelentenek minden szakácscsoport számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Gyuto
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: Rozsdamentes acél
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 33 cm
Penge hossza: 21 cm
Markolat hossza: 12 cm
Penge vastagsága: 1,4 mm
Súly: 100 g
Penge keménysége: 56-58 HRC
Élezés: Lapos
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: