Satake Magoroku Saku Deba 15,5 cm
Kód: 806-138Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
japán kés Satake Magoroku Saku Deba 15,5 cm
A Satake Magoroku Saku Deba típusú konyhakés 15,5 cm pengehosszúsággal egy autentikus japán kés, amely a régi japán hagyományok szerint készült. A kések magas élessége és funkcionalitása mögött 700 év kézműves munkája és sikeres fejlesztése áll. A Satake Cutlery gyártó konyhakései remek választás az otthoni szakácsok vagy a kezdők számára , akik szeretnék megtapasztalni a japán késekkel való vágást anélkül, hogy megrongálnák a költségvetésüket.
A Deba késeket a japán konyhában a halak filézésére és a húsok átvágására használják. Más japán késekkel ellentétben sokkal masszívabb, vastagabb és nehezebb pengévelrendelkeznek, amelyek egyoldalú élezéssel rendelkeznek. Az éles hegye nemcsak a halakkal, hanem a kisebb tenger gyümölcseivel is megbirkózik. A penge elülső része filézésre, a penge hátsó része pedig kisebb halcsontok vágására használható.
A rozsdamentes molibdén-vanádium acélból készültpenge biztosan meglepi Önt élességével és könnyű karbantarthatóságával. A rozsdamentes penge nagyszerű alternatíva minden szakács számára, aki nem akar túl sokat aggódni a késeiért (nem kell kaméleonolajokat használni). Az acél megbízható hőkezelésen esett át a gyártás során és kiváló első élezésen. A pengét hagyományos japán írásjegyek díszítik.
A kés hagyományos japán Egyoldalú élezéssel rendelkezik .
Amarkolat könnyű magnóliafából készült, kerek formájú, kényelmes fogást biztosítómarkolat . A markolat és a penge között található , tömör polimerből készült fekete védőgyűrű megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását.
A kés ápolása
Vágás a késsel: soha ne vágjon mélyhűtött ételeket vagy vastagabb halcsontokat. Ajánlott a késekkel fából készült konyhai alátéteken vágni.
A kések tisztítása: A kést ajánlott kézzel elmosni és ideális esetben használat után azonnal megszárítani. Így a penge sokkal tovább megőrzi élességét, és nem kell aggódnia a penge vagy a markolat elszíneződése miatt. A mosogatógép a magasabb széntartalmú acélok rozsdásodását okozhatja.
élezés: A gyártó a gyémántcsiszolók használatát ajánlja, amelyek nagyon alkalmasak a nagyobb keménységű pengékhez.
Japán kések Satake Cutlery
A Satake Cutlery japán márka a konyhai kések gyártásáról, kézműves minőségéről és könnyű kezelhetőségéről ismert. A gyártó a kések széles választékát kínálja, beleértve a hagyományos japán stílusokat, mint a Santoku, Gyuto és Nakiri, valamint az európai stílusú szakácskéseket. A kínálat nagy részét a magas széntartalmú rozsdamentes acélból készült kések teszik ki, amelyek egyesítik az élességet és a korrózióállóságot. A Satake japán kések megfizethető választást jelentenek minden szakácscsoport számára.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Japán konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Deba |
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | Rozsdamentes acél |
Markolat anyaga: | Fa |
Teljes hossz: | 27,5 cm |
Penge hossza: | 15,5 cm |
Markolat hossza: | 12 cm |
Penge vastagsága: | 2,8 mm |
Súly: | 136 g |
Penge keménysége: | 56-58 HRC |
Élezés: | Egyoldalas |
Származási ország: | Japán |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!