Samura Kaiju Nakiri konyhakés
Kód: SKJ-0074Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A Samura Kaiju kések minőségi konyhai kések, amelyek a klasszikus formákat, a markoaltot pakkawood kompozit anyagból (fa és epoxi gyanta ötvözése) és AUS-8 japán rozsdamentes acél pengét kínálják. A hammered steel felületkezelés nagyon magával ragadó és biztosítja a sima vágást anélkül, hogy a szeletelt étel tapadna a késhez.
A kés markolata ellenálló kompozit anyag, a pakkawood (fa és epoxi gyanta ötvözése). Ez az anyag egyesíti a fa és a kompozit előnyeit, nedvességálló és "meleg" tapintású.
A penge egy darab japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült, sima éllel, hossza 16,7 cm. A penge felületkezelése hammered steel.
Karbantartás: Javasoljuk kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.
Samura kések
A Samura a japán stílusú konyhakések modern gyártója, amely korábban a Mcusta márkával együttműködve gyártott késeket. A Samura 2010 óta saját márkanév alatt gyárt késeket. A Samura konyhakések a japán és az európai konyhakések fúzióját képviselik. A hagyományos japán késekhez képest a Samura kések rozsdamentes acélból készülnek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a pengetörés lehetőségét. Ugyanakkor megőrzik a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű, 58-61 HRC keménységű japán rozsdamentes acélból készülnek. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 vagy damaszkuszi acélt használ. A markolatok szintén prémium anyagokból készülnek, mint például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Japán konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Nakiri |
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | AUS-8 |
Markolat anyaga: | Fa |
Teljes hossz: | 30,2 cm |
Penge hossza: | 16,7 cm |
Penge keménysége: | 58 HRC |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.