Kicsi típusú japán konyhai kés - kisebb univerzális konyhai kés, 13 cm hosszú pengével Daido 1K6 rozsdamentes acélból. A penge kalapált felületű, aminek köszönhetően a felvágott...
A Tsubazo Santoku egy klasszikus japán konyhai kés. A Santoku formája nagyon sokoldalú, felhasználhatja hús, hal vagy zöldség darabolására. Kétoldalas élezésű, és egyesíti a...
Kiritsuke Gyuto konyhakés. Ezt a pengeformát kettős élezés jellemzi, és a Nakiri és Sujihiki formák kombinációja. A kétoldalas élezésnek köszönhetően a Kiritsuke Gyuto kés...
Kiritsuke Gyuto konyhakés. Ezt a pengeformát kettős élezés jellemzi, és a Nakiri és Sujihiki formák kombinációja. A kétoldalas élezésnek köszönhetően a Kiritsuke Gyuto kés...
Ez a weboldal sütiket használ. Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez.