KAI Wasabi Black Set japán késkészlet 67S-300

Kód: 67S-300
63 800 Ft 50 236 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
26.11.2024
Szállítási lehetőségek

A japán rozsdamentes acélból készült késkészlet 3 kést tartalmaz (univerzális 10 cm, univerzális 15 cm, szakácskés) a KAI Wasabi Black kiadásból.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán késkészlet KAI Wasabi Black 67S-300 (3 db)

A KAI Wasabi Black 67S-300 konyhakéskészlet a hagyományos konyha és Japán ötvözésével jött létre. A kések különösen otthoni használatra ideálisak. A minimalista kialakítású sorozat nagyon egyszerű használatú, és különösen alkalmas olyan szakácsok számára, akik az ár és a teljesítmény közötti arany középutat keresik .

Miért válassza a KAI Seki Wasabi fekete Wasabi késkészletet:



✅KAI az egyik legjobb modern japán késgyártó,
✅kések a legújabb technológiával készülnek,
✅1K6 rozsdamentes acél 58 HRC keménységgel és nagy tartóssággal,
✅eredeti japán kések.

1K6 rozsdamentes acél

A kések pengéje újonnan kifejlesztett, csiszolt 1K6 rozsdamentes acélból készül, amelynek keménysége 58 HRC. Ez egy nagyon tiszta rozsdamentes acélfajta, amely magas krómtartalma miatt rendkívül korrózióálló. A kések kétoldalas vágással rendelkeznek.

A markolat vízálló műanyagból készült

A csomagban található összes kés elegáns, fekete, vízálló műanyagból készült markolattal rendelkezik . Az anyag a hozzáadott bambuszpornak köszönhetően nagyon kellemes tapintású.

A markolatok jellegzetes ovális formája kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A rozsdamentes acélból készült markolat és penge teljesen formázott, és fém boleróval záródik, így kiküszöbölve a szennyeződések felhalmozódását.

A teljes késkészletet stílusos díszdobozban szállítjuk .

A készlet a következőket tartalmazza:

- A 10 cm pengehosszúságú univerzális kés különösen hasznos a zöldségek vagy gyümölcsök feldolgozásához. A kés elég ügyes a húsok felnyársalásához vagy a gyümölcstányérok díszítéséhez is.

- A 15 cm pengehosszúságú univerzális kés zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra, illetve kisebb hús- és haldarabok szeletelésére használható.

- A 20 cm pengehosszúságú szakácskés minden szakács alapfelszereléséhez tartozik. Abban különbözik az univerzális késtől, hogy szélesebb, hosszabb pengéje és vékony hegye van, ami viszonylag könnyen vághatóvá teszi a kevésbé hajlékony alapanyagokat, például a dióféléket vagy a fűszernövényeket is. A séfkés sokoldalú formája minden alapanyag vágásához használható, legyen szó hús tisztításáról vagy zöldség szeleteléséről.

A kések teljes egészében Japánban készülnek.

Késápolás

Vágás a késekkel: Javasoljuk, hogy a vágást vágásra kialakított fa vagy műanyag vágódeszkán végezze. Soha ne használjon olyan anyagokat, mint az üveg, kő vagy gránit, amelyek tartósan károsíthatják a kések finom pengéjét.

A kések tisztítása: Első használat előtt öblítse le a késeket forró vízben. Minden további használat után győződjön meg róla, hogy a késeket megfelelően, enyhe mosószerrel mossa el, és puha ruhával szárítsa meg. Saját biztonsága érdekében a késeket mindig a testtől távol törölje le. A kések használat utáni azonnali öblítése elengedhetetlen, különösen, ha savas ételekkel dolgozik. A japán kések nem valók a mosogatógépbe. A hosszan tartó élesség megőrzése érdekében mindig csak kézzel mosson.

Tárolás: A kések tárolásakor ügyeljen arra, hogy a penge ne érintkezzen más fémtárgyakkal. Ez kisebb sérüléseket vagy a fémek nem kívánt elszíneződését okozhatja. A legjobb megoldás a kések tárolása blokkokban vagy mágneses állványokon tároljuk. Ha a késeket konyhai fiókban tervezi tárolni, szerezzen be pengevédőket vagy tokokat.

Markolatápolás: A tartós műanyagból készült markolatok nem igényelnek különösebb karbantartást.

élezés: idővel a késeken megjelennek az elhasználódás első jelei a csökkent élesség formájában, ezért is jó ötlet időről időre szakszerűen újraéleztetni őket. A tartós élesség biztosítása érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy csak hagyományos élezőköveket vagy bőrt használjon a kötözéshez. Ne vegyen feleslegesen fáradságot a csiszolókövek használatával, amelyek a japán KAI késeken a nagy keménységük miatt teljesen használhatatlanok.

Japán KAI kések és kiegészítők

„kai_logo_” A KAI Corporationt 1908-ban alapították Seki városában, ahol a 13. században kezdték gyártani az első szamurájkardokat. Az évek során Seki a kiváló minőségű kések és pengék gyártásának kiemelkedő központjává vált. A KAI világszerte ismert a japán konyhakésekről, de más kapcsolódó termékekről is, mint például evőeszközök, késállványok, vágódeszkák és élezőrendszerek. A márka ötvözi a hagyományos japán technikákat és kézművességet a kortárs innovációkkal. Az eredmény a legmagasabb fokú precizitással készült kések, amelyek a legigényesebb konyhaművészek igényeit is kielégítik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: Daido 1K6
Markolat anyaga: Gumi / Műanyag
Penge keménysége: 58 HRC
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: