KAI Wasabi Black Set japán késkészlet 67S-310
Kód: 67S-310Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Japán késkészlet KAI Wasabi Black 67S-310 (3 db)
A KAI Wasabi Black 67S-310 konyhakés készlet a hagyományos konyha és Japán ötvözésével jött létre. A kések különösen otthoni használatra ideálisak. A minimalista kialakítású sorozat nagyon egyszerű használatú, és különösen alkalmas olyan szakácsok számára, akik az ár és a teljesítmény közötti arany középutat keresik .
Miért válassza a KAI Seki Wasabi fekete Wasabi késkészletet:
✅KAI az egyik legjobb modern japán késgyártó,
✅kések a legújabb technológiával készülnek,
✅még mindig megtartják a kézművesek által készített kézművesek nagy arányát,
✅1K6 rozsdamentes acél 58 HRC keménységgel és nagy tartóssággal,
✅eredeti japán kések.
1K6 rozsdamentes acél
A kések pengéi újonnan kifejlesztett, csiszolt 1K6 rozsdamentes acélból készülnek, melynek keménysége 58 HRC. Ez egy nagyon tiszta rozsdamentes acélfajta, amely magas krómtartalma miatt rendkívül korrózióálló. A kések kétoldalas vágással rendelkeznek.
A markolat vízálló műanyagból készült
A csomagban található összes kés elegáns, fekete, vízálló műanyagból készült markolattal rendelkezik . Az anyag a hozzáadott bambuszpornak köszönhetően nagyon kellemes tapintású.
A markolatok jellegzetes ovális formája kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A rozsdamentes acélból készült markolat és penge teljesen formázott, és fém bojttal záródik, így kiküszöbölve a szennyeződések felhalmozódását.
A teljes késkészletet stílusos díszdobozban szállítjuk .
A készlet a következőket tartalmazza:
- A 10 cm pengehosszúságú univerzális kés különösen hasznos a zöldségek vagy gyümölcsök feldolgozásához. A kés elég ügyes a húsok felnyársalásához vagy a gyümölcstányérok díszítéséhez is.
- A 15 cm pengehosszúságú univerzális kés zöldség- és gyümölcsfeldolgozásra, illetve kisebb hús- és haldarabok szeletelésére használható.
- A 16,5 cm pengehosszúságú Santoku kést Japánban a "három erény kése" néven is ismerik, ami jól jelzi sokoldalúságát a hal, a hús és a zöldség vágásában.
A kések teljes egészében Japánban készülnek.
A kés ápolása
Vágás a késekkel: Javasoljuk, hogy a vágást vágásra kialakított fa vagy műanyag vágódeszkán végezze. Soha ne használjon olyan anyagokat, mint az üveg, kő vagy gránit, amelyek tartósan károsíthatják a kések finom pengéjét.
A kések tisztítása: Első használat előtt öblítse le a késeket forró vízben. Minden további használat után győződjön meg róla, hogy a késeket megfelelően, enyhe mosószerrel mossa el, és puha ruhával szárítsa meg. Saját biztonsága érdekében a késeket mindig a testtől távol törölje le. A kések használat utáni azonnali öblítése elengedhetetlen, különösen, ha savas ételekkel dolgozik. A japán kések nem valók a mosogatógépbe. A hosszan tartó élesség megőrzése érdekében mindig csak kézzel mosson.
Tárolás: A kések tárolásakor ügyeljen arra, hogy a penge ne érintkezzen más fémtárgyakkal. Ez kisebb sérüléseket vagy a fémek nem kívánt elszíneződését okozhatja. A legjobb megoldás a kések tárolása blokkokban vagy mágneses állványokon tároljuk. Ha a késeket konyhai fiókban tervezi tárolni, szerezzen be pengevédőket vagy tokokat.
Markolatápolás: A tartós műanyagból készült markolatok nem igényelnek különösebb karbantartást.
élezés: idővel a késeken megjelennek az elhasználódás első jelei a csökkent élesség formájában, ezért is jó ötlet időről időre szakszerűen újraéleztetni őket. A tartós élesség biztosítása érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy csak hagyományos élezőköveket vagy bőrt használjon a kötözéshez. Ne vegyen feleslegesen fáradságot a csiszolókövek használatával, amelyek a japán KAI késeken a nagy keménységük miatt teljesen használhatatlanok.
Japán KAI kések és kiegészítők
A KAI Corporationt 1908-ban alapították Seki városában, ahol a 13. században kezdték gyártani az első szamurájkardokat. Az évek során Seki a kiváló minőségű kések és pengék gyártásának kiemelkedő központjává vált. A KAI világszerte ismert a japán konyhakésekről, de más kapcsolódó termékekről is, mint például evőeszközök, késállványok, vágódeszkák és élezőrendszerek. A márka ötvözi a hagyományos japán technikákat és kézművességet a kortárs innovációkkal. Az eredmény a legmagasabb fokú precizitással készült kések, amelyek a legigényesebb konyhaművészek igényeit is kielégítik.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Japán konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Konyhakkés készlet |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | Daido 1K6 |
Markolat anyaga: | Gumi / Műanyag |
Penge keménysége: | 58 HRC |
Származási ország: | Japán |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!