KAI Wasabi Black flexi filézőkés 18 cm

Kód: 6761F
23 200 Ft 18 268 Ft ÁFA nélkül
Pillanatnyilag nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Japán KAI Wasabi fekete filézőkés 1K6 rozsdamentes acélból, vízálló műanyag markolattal. A penge hossza 18 cm.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán filéző kés KAI Wasabi fekete rugalmas 6761F

A KAI japán konyhai filézőkés 18 cm pengehosszal a Wasabi Black késsorozatból különösen ideális otthoni használatra. A sorozat minimalista kialakításában nagyon egyszerű a használata, és különösen alkalmas olyan szakácsok számára, akik az ár és a teljesítmény közötti arany középutat keresik .

A konyhai filézőkés vékony, rugalmas és nagyon éles pengével rendelkezik, amelyet a halak feldolgozásához és filézéséhez használhat. A filézőkés nem hiányozhat egyetlen tapasztalt halász vagy szakács felszereléséből sem, aki szívesen készít hal- vagy tenger gyümölcsei ételeket.

Miért válassza a KAI Seki Wasabi Black kés:



✅A KAI a modern japán kések egyik vezető gyártója,
✅a kés a legújabb technológia felhasználásával készült,
✅1K6 rozsdamentes acél, 58 HRC keménységgel és nagy tartóssággal,
✅egy valódi japán kés.

1K6 rozsdamentes acél

A kés pengéje újonnan kifejlesztett, csiszolt 1K6 rozsdamentes acélból készült, melynek keménysége 58 HRC. Ez egy nagyon tiszta rozsdamentes acélfajta, amely magas krómtartalma miatt rendkívüli korrózióállósággal rendelkezik.

Vízálló műanyagból készült markolat

A minimalista japán esztétikát a vízálló műanyagból készült elegáns fekete markolat hangsúlyozza . Az anyag a bambuszpor hozzáadásának köszönhetően nagyon kellemes tapintású is.

A markolat jellegzetes ovális formája kényelmes és biztonságos fogást biztosít. A rozsdamentes acélból készült markolat és penge teljesen formázott és fém boleróval zárt, így kiküszöbölve a szennyeződések felhalmozódását.

A kés teljes egészében Japánban készül.

A kés ápolása

Vágás a késekkel: Javasoljuk, hogy a vágást vágásra kialakított fa vagy műanyag vágódeszkán végezze. Soha ne használjon olyan anyagokat, mint az üveg, kő vagy gránit, amelyek tartósan károsíthatják a kések érzékeny pengéjét.

A kések tisztítása: Első használat előtt öblítse le a késeket forró vízben. Minden további használat után győződjön meg róla, hogy a késeket megfelelően, enyhe mosószerrel mossa el, és puha ruhával szárítsa meg. Saját biztonsága érdekében a késeket mindig a testtől távol törölje le. A kések használat utáni azonnali öblítése elengedhetetlen, különösen, ha savas ételekkel dolgozik. A japán kések nem valók a mosogatógépbe. A hosszan tartó élesség megőrzése érdekében mindig csak kézzel mosson.

Tárolás: A kések tárolásakor ügyeljen arra, hogy a penge ne érintkezzen más fémtárgyakkal. Ez kisebb sérüléseket vagy a fémek nem kívánt elszíneződését okozhatja. A legjobb megoldás a kések tárolása blokkokban vagy mágneses állványokon tároljuk. Ha a késeket konyhai fiókban tervezi tárolni, szerezzen be pengevédőket vagy tokokat.

Markolatápolás: A tartós műanyagból készült markolatok nem igényelnek különösebb karbantartást.

élezés: idővel a késeken megjelennek az elhasználódás első jelei a csökkent élesség formájában, ezért is jó ötlet időről időre szakszerűen újraéleztetni őket. A tartós élesség biztosítása érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy csak hagyományos élezőköveket vagy bőrt használjon a kötözéshez. Ne vegyen feleslegesen fáradságot a csiszolókövek használatával, amelyek a japán KAI késeken a nagy keménységük miatt teljesen használhatatlanok.

Japán KAI kések és kiegészítők

„kai_logo_” A KAI Corporationt 1908-ban alapították Seki városában, ahol a 13. században kezdték gyártani az első szamurájkardokat. Az évek során Seki a kiváló minőségű kések és pengék gyártásának kiemelkedő központjává vált. A KAI világszerte ismert a japán konyhakésekről, de más kapcsolódó termékekről is, mint például evőeszközök, késállványok, vágódeszkák és élezőrendszerek. A márka ötvözi a hagyományos japán technikákat és kézművességet a kortárs innovációkkal. Az eredmény a legmagasabb fokú precizitással készült kések, amelyek a legigényesebb konyhaművészek igényeit is kielégítik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Filéző kés
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: Daido 1K6
Markolat anyaga: Gumi / Műanyag
Teljes hossz: 30,5 cm
Penge hossza: 18 cm
Markolat hossza: 12,5 cm
Súly: 84 g
Penge keménysége: 58 HRC
Élezés: Lapos
Származási ország: Japán
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: