KAI Seki Magoroku Shoso Chef‘s 21 cm

Kód: AB-5159
34 600 Ft 27 244 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
25.11.2024
Szállítási lehetőségek

Japán KAI Seki Magoroku Shoso rozsdamentes acél szakácskés fém markolattal. A penge hossza 21 cm.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Japán szakácskés KAI Seki Magoroku Shoso AB-5159

A KAI japán szakácskés a Seki Magoroku Shoso késsorozatból 21 cm pengehosszúsággal igazi ékszer minden konyhában. A sorozat pengéit rozsdamentes acélból kovácsolják és a legnagyobb technikai hozzáértéssel csiszolják. Az eredmény olyan pengék, amelyek kellemes, könnyű és biztonságos kezelést biztosítanak. A pengék ideálisak a mindennapi konyhai használatra, és nagyon könnyen eltávolítható róluk minden szennyeződés.

A szakácskés az egyik legfontosabb kés a konyhában, és minden szakács alapvető felszereléséhez tartozik. Abban különbözik az univerzális késtől, hogy szélesebb, hosszabb pengével és vékony hegyével rendelkezik, amivel viszonylag könnyen vághatók még a kevésbé hajlékony alapanyagok, például diófélék vagy fűszernövények is. A séfkés sokoldalú formája minden alapanyag vágására használható, legyen szó hús tisztításáról vagy zöldségszeletelésről.

Miért válassza a KAI Seki Magoroku Shoso kést:

✅A KAI az egyik legjobb modern japán késgyártó,
✅a kés a legújabb technológia felhasználásával készül,
✅mindemellett megmarad a szakképzett mesterek által végzett kézi munka nagy aránya,
✅a markolathoz és a pengéhez rozsdamentes acélt használnak,
✅egy igazi japán kés.

5CR15MoV rozsdamentes acél

A kés pengéje 5CR15MoV rozsdamentes acélból készült, 56 HRC keménységgel , amely biztosítja a hosszan tartó élességet és az anyagok kisebb kopását. A domború élezésű biztosítja a késnek a szükséges stabilitást, amely ideális a tiszta és pontos vágásokhoz. A vékony pengével kombinálva az ilyen vágással rendelkező kések olyan szakácsok számára is alkalmasak, akik korábban még nem dolgoztak japán késekkel. A penge nem hajlamos a lepattogzásra, és a tartós élesség és a könnyű kezelhetőség közötti arany középutat képviseli. A kés eleganciáját a penge matt szatén bevonata fokozza.

Rozsdamentes acél markolat

A jellegzetes gyémántmintával ellátott ergonomikus markolat teljes egészében rozsdamentes acélból készült. A szimmetrikus forma kellemes kezelhetőséget biztosít, a beépített gyémántminta pedig minden vágásnál biztonságos és kényelmes fogást biztosít.

A kés teljes egészében Japánban készül.

A kés ápolása

Vágás a késekkel: Javasoljuk, hogy a vágást vágásra kialakított fa vagy műanyag vágódeszkán végezze. Soha ne használjon olyan anyagokat, mint az üveg, kő vagy gránit, amelyek tartósan károsíthatják a kések finom pengéjét.

A kések tisztítása: Első használat előtt öblítse le a késeket forró vízben. Minden további használat után győződjön meg róla, hogy a késeket megfelelően, enyhe mosószerrel mossa el, és puha ruhával szárítsa meg. Saját biztonsága érdekében a késeket mindig a testtől távol törölje le. A kések használat utáni azonnali öblítése elengedhetetlen, különösen, ha savas ételekkel dolgozik. A japán kések nem valók a mosogatógépbe. A hosszan tartó élesség megőrzése érdekében mindig csak kézzel mosson.

Tárolás: A kések tárolásakor ügyeljen arra, hogy a penge ne érintkezzen más fémtárgyakkal. Ez kisebb sérüléseket vagy a fémek nem kívánt elszíneződését okozhatja. A legjobb megoldás a kések tárolása blokkokban vagy mágneses állványokon tároljuk. Ha a késeket konyhai fiókban tervezi tárolni, szerezzen be pengevédőket vagy tokokat.

A markolat ápolása: ügyeljen arra, hogy a fából készült markolatok ne maradjanak túl sokáig vízben. Időről időre használhat egy kis semleges növényi vagy kaméliaolajat a markolatokon, hogy a fa természetes fényt kapjon.

Élezés: idővel a késeken megjelennek a kopás első jelei a csökkent élesség formájában, ezért is célszerű időről időre szakszerűen újraéleztetni őket. A tartós élesség biztosítása érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy csak hagyományos élezőköveket vagy bőrt használjon a kötözéshez. Ne vegyen feleslegesen fáradságot a csiszolókövek használatával, amelyek a japán KAI késeken a nagy keménységük miatt teljesen használhatatlanok.

Japán KAI kések és kiegészítők

„kai_logo_” A KAI Corporationt 1908-ban alapították Seki városában, ahol a 13. században kezdték gyártani az első szamurájkardokat. Az évek során Seki a kiváló minőségű kések és pengék gyártásának kiemelkedő központjává vált. A KAI világszerte ismert a japán konyhakésekről, de más kapcsolódó termékekről is, mint például evőeszközök, késállványok, vágódeszkák és élezőrendszerek. A márka ötvözi a hagyományos japán technikákat és kézművességet a kortárs innovációkkal. Az eredmény a legmagasabb fokú precizitással készült kések, amelyek a legigényesebb konyhaművészek igényeit is kielégítik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Szakácskés (Chef)
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: 5Cr15MoV
Markolat anyaga: Fém
Teljes hossz: 34 cm
Penge hossza: 21 cm
Markolat hossza: 13 cm
Súly: 149 g
Penge keménysége: 56 HRC
Élezés: Lapos
Származási ország: Japán

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: