Dellinger Samurai Nakiri 16,5 cm
Kód: K-HP4Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Damaszt konyhakés Dellinger Samurai Nakiri.
A Dellinger Samurai Nakiri japán dizájnjának rendkívül éles kése 16,5 cm-es pengehosszal mindenféle zöldség aprítására alkalmas a konyhádban. A forma inkább egy húsvágóra emlékeztethet – de a látszat csal. Ezt a fajta kést a zöldségek ügyes vágására kell használni, amelyeket egyszerre kis kockákra vagy csíkokra vághat. Nagyobb alapanyagok, például zeller vagy káposzta darabolására is kiváló. A penge kellő szélessége jól használható az alapanyagok felkanalazásakor is, amelyeket aztán át lehet tenni egy edénybe vagy serpenyőbe. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.
A japán stílus és a damaszkuszi acél használata egyedi és utánozhatatlan megjelenést kölcsönöz a késnek. Emiatt minden termék eltérő lehet, ami minden darabnak bizonyos mértékű eredetiséget ad. A késeket részletes feldolgozásban és azonos minőségben szállítjuk.
A használt vágómag kiváló minőségű VG-10 acélból készül, amely nagyon jól védett a korrózió ellen. Maga az acél Japánból származik és jellemző tulajdonságai közé tartozik az extrém élesség és egyben keménység 59-61 HRC értékekkel. Az acélmag éppen azért őrzi meg kiváló minőségét, mert 66 réteg két damaszkuszi acél közé került, amelyek kivételes ellenállást és szívósságot biztosítanak. Biztosan szeretni fogja ennek a konyhai késnek a tökéletesen kiegyensúlyozott és kúpos pengéjét, mert minimálisra csökkenti a vágás közbeni súrlódást és megakadályozza, hogy a vágandó étel hozzáragadjon a pengéhez.
A kés nyele G-ből készült. -10 anyagú, kis mozaik emblémával díszítve. Az ergonomikus formának köszönhetően a kést mindig rendkívül kényelmes lesz tartani. A sajátos forma egy ázsiai típusú késre emlékeztethet. A háromszoros szegecselés tökéletes szilárdságot, stabilitást és a damaszkuszi penge és a markolathoz való hibátlan csatlakozást ad a szerszámnak.
Méretek: teljes hossza 31 cm és tömege 278 g.
Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges törődést érdemel. Soha ne mossa a damaszkuszi acél késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlítását vagy ütését.
Kés élezése: azt javasoljuk, hogy a VG10 japán damaszkuszi acél kés élezéséhez használjon gyémánt- vagy vízköszörűket. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem professzionális köszörülés által okozott károk visszafordíthatatlanok.
Dellinger kések
A Dellinger Cutlery olyan személyekből alakult, akiknek közös szenvedélyük és szeretetük a kések iránt. A márka fő értékei a funkcionalitás és az egyes termékek egyedisége. Kínálatukban kreatív és érdekes dizájnnal rendelkező darabokat találsz.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Japán konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Nakiri |
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Acél fajtája: | Damaszk acél |
Penge anyaga: | VG-10 |
Markolat anyaga: | G10 |
Teljes hossz: | 31 cm |
Penge hossza: | 16,5 cm |
Markolat hossza: | 11,5 cm |
Penge vastagsága: | 1,9 mm |
Súly: | 278 g |
Penge keménysége: | 60 - 62 HRC |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!