Dellinger Carbon Fragment Gyuto 20 cm
Kód: K-H139CHKapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Dellinger Carbon Fragment Gyuto damaszkusz konyhakés.
A rendkívül éles Dellinger Carbon Fragment Gyuto damaszkusz acél kés 20 cm-es pengéjével sokféle anyagot képes vágni. Gyakorlatilag bármikor használhatod, legyen szó gyümölcs, zöldség tisztításáról, hússzeletelésről vagy porcióról. A Gyuto szerszámsorozat japán stílusú séfkés a magasabb hegyének köszönhetően fűszernövények, salátalevelek és diófélék vágására is alkalmas lesz. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.
A "Dellinger Carbon Fragment" sorozat közeljövő kései a modern kések szimbólumát képviselik. Ennek a késnek a pengéje nagyon jó minőségű keményítési eljárással készült, nagyon speciális vákuumkemencékben, amelyeket ezt követően nitrogénnel hűtenek le. Élesítse meg a kést 12-15 fokos szögben, hogy körülbelül 60 HRC keménységet és kivételes élességet érjen el. A kések grillezéshez vagy szabadtéri konyhákhoz is kiválóak. A felhasznált damaszkuszi acél nem tartalmaz magot (Full Damascus) és minden elképzelését teljesíti a modern késsel kapcsolatban.
A kés karbon markolata modern benyomást kelt és rendkívül könnyű fogás jellemzi. Rendkívül éles pengével kombinálva konyhája garantáltan ékköve lesz. A dupla szegecselés tökéletes szilárdságot, stabilitást és a damaszkuszi penge és a nyél hibátlan összekapcsolását biztosítja.
A Dellinger kések kiváló minőségű természetes anyagokból készülnek. A damaszkuszi acél felhasználásával minden kés különleges és utánozhatatlan darabká válik. Emiatt minden termék eltérő lehet, ami minden darabnak bizonyos mértékű eredetiséget ad. A késeket részletes feldolgozásban és azonos minőségben szállítjuk.
Méretek: teljes hossza 33 cm és tömege 190 g.
Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges törődést érdemel. Soha ne mossa a damaszkuszi acél késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlását vagy ütközését. A késeket biztonságos helyen, gyermekektől elzárva tárolja (ideális esetben mágneses állványon).
Késélezés: Damaszkusz élezéséhez gyémánt vagy víz köszörűkövek használatát javasoljuk. Acél kés. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem professzionális köszörülés által okozott károk visszafordíthatatlanok.
Dellinger kések
A Dellinger Cutlery olyan személyekből alakult, akiknek közös szenvedélyük és szeretetük a kések iránt. A márka fő értékei a funkcionalitás és az egyes termékek egyedisége. Kínálatukban kreatív és érdekes dizájnnal rendelkező darabokat találsz.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Japán konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Gyuto |
Késpenge hossz kategória: | 20,00 - 24,99 cm |
Acél fajtája: | Damaszk acél |
Penge anyaga: | Damaszk acél |
Markolat anyaga: | Szénszál |
Teljes hossz: | 33 cm |
Penge hossza: | 20 cm |
Markolat hossza: | 12,5 cm |
Penge vastagsága: | 2,8 mm |
Súly: | 190 g |
Penge keménysége: | 60 HRC |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!