Hentes kések
Japán típusú Honesuki csontozókés damaszkuszi acélból, VG-10 acélmaggal. Pengehossz 15 cm, teljes hossza 28,5 cm. Olajfából készült markolat.
Svájci konyhai kés TPE markolattal (hőre lágyuló elasztomer) és 15 cm hosszú pengével, kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Csontozó kés hús feldolgozására.
Svájci konyhai kés TPE markolattal (hőre lágyuló elasztomer) és 16 cm hosszú pengével, kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Nagy henteskés hús feldolgozására.
Professzionális henteskések, amelyet a vágóhidakon vagy disznótrok alkalmával hús feldolgozására terveztek. A minőségi henteskésnek jó minőségű, nagyon éles pengével és szilárd csúszásgátló markolattal kell rendelkeznie. Egy ilyen kés nagyban megkönnyíti a hús feldolgozását, és sokkal könnyebb megmunkálni. Ajánlatunkban Victornox, Swibo, svéd professzionális henteskék, Frosts (Mora) és még sok más megtalálható. A kés pengéjének karbantartásához tanácsos kiváló minőségű profi fenőkövet használni.